Colchicine kopen zonder recept in Nederland

Colchicine

Colchicine wordt voorgeschreven om jichtaanvallen te behandelen of te voorkomen. Deze aanvallen worden gekenmerkt door plotselinge, hevige pijn in de gewrichten, veroorzaakt door een abnormaal hoog urinezuurgehalte in het bloed. Dit gebeurt wanneer het urinezuur een ontsteking (pijn, roodheid, zwelling en warmte) in het gewricht veroorzaakt. Colchicine is geen geneesmiddel, maar zou jichtaanvallen moeten voorkomen wanneer het regelmatig wordt ingenomen. Hoewel het de pijn voorkomt die gepaard gaat met jicht, kan het andere soorten pijn niet oplossen. Het is belangrijk dat u de aanbevelingen van uw arts opvolgt wanneer u colchicine inneemt. U moet ofwel elke dag consequent een kleine hoeveelheid innemen, ofwel gedurende een paar uur een grotere hoeveelheid om een aanhoudende jichtaanval te verlichten. Het opvolgen van de aanbevelingen van uw arts zal ervoor zorgen dat dit geneesmiddel optimaal werkt.

Colchicine kopen

Waar kan ik Colchicine zonder recept kopen?

Colchicine kan alleen met een recept in een gewone apotheek worden verkocht. U kunt Colchicine zonder recept kopen bij een online apotheek. Onze site biedt ook de beste prijs onder de online apotheken.

De voordelen van het kopen bij euro-colchicine.com:

 • Lage prijs
 • Product van hoge kwaliteit
 • Kopen zonder recept
 • Snelle levering
 • 100% veilig en anoniem

De prijs van een kleine verpakking (60) Colchicine is € 38,87.
De prijs van een grootverpakking (360) Colchicine is 151,59 €.

Snelle levering overal in Nederland.

Verstuur uw bestelling onder rembours in een neutrale verpakking, die uw anonimiteit garandeert.

Beveiligde SSL data-encryptie protocol op onze sites, waardoor het onmogelijk is dat uw gegevens lekken.

Wat behandelt colchicine?

Het is een geneesmiddel dat jichtaanvallen voorkomt en behandelt. Jicht wordt veroorzaakt door een teveel aan urinezuur in het bloed, waardoor zich harde urinekristallen vormen in de gewrichten en pijn veroorzaken. Colchicine werkt door pijn en zwelling te verlichten. Uw arts kan het naar eigen goeddunken gebruiken om andere aandoeningen te behandelen.

Doseringsinstructies

Volg de dosering Colchicine voorgeschreven door uw arts. De dosering kan variëren naargelang de behoeften van de individuele patiënt. Volg altijd de instructies van uw arts of de aanwijzingen op het etiket van het recept. U moet het medicijn met voedsel innemen.

Heb je een dosis gemist?

Neem het zo snel als je het je herinnert. Als dit tijdstip dicht bij uw volgende dosis ligt, sla deze dan over en ga terug naar uw normale schema. Neem nooit een dubbele dosis, tenzij uw arts u dat zegt.

Overdosis?

Verspil geen tijd en raadpleeg onmiddellijk een dokter.

Drug interacties

Interacties met geneesmiddelen moeten worden overwogen voordat u begint met welk soort medicatie dan ook. Geneesmiddelinteracties kunnen optreden wanneer colchicine wordt ingenomen met een ander geneesmiddel of met bepaalde voedingsmiddelen. Om elke vorm van negatieve wisselwerking te voorkomen, moet u uw arts vertellen welke geneesmiddelen u gebruikt, inclusief vrij verkrijgbare geneesmiddelen, voedingssupplementen zoals vitaminen, mineralen, kruiden, cafeïne- en alcoholhoudende dranken, illegale drugs, roken, enz.

Het kan interageren met :

 • Claritromycine
 • Digoxine
 • Diclofenac
 • Erytromycine

Het kan ook een wisselwerking hebben met antischimmelmiddelen, antidepressiva en antibiotica. Dit is echter geen volledige lijst.

Vertel uw arts over eventuele medische aandoeningen die u heeft en over uw familiegeschiedenis van medische aandoeningen. Het is belangrijk dat u niet stopt of begint met het innemen van medicijnen zonder toestemming van uw arts.

Hoe lang duurt het voordat colchicine werkt?

Het begint binnen twee uur te werken om ontstekingen te behandelen. Maar het kan zijn dat u pas na een dag of twee een verbetering van uw pijn en ontsteking merkt. Als u merkt dat uw jichtsymptomen na 2 dagen niet zijn verbeterd, vraag dan uw arts of apotheker om advies.

Is colchicine een pijnstiller?

Colchicine is geen pijnstiller, maar het is doeltreffend bij het verlichten van de pijn van mensen die aan een jichtaanval lijden. Dit komt omdat het werkt door de ontsteking in het gewricht, die de pijn van jicht veroorzaakt, te verminderen.

Bijwerkingen

 • Misselijkheid of braken
 • Maagpijn
 • Diarree
 • Hoge temperatuur, gezwollen mond, zere keel, bloedingen die niet stoppen, ongewone blauwe plekken of huidproblemen – deze tekenen kunnen wijzen op een ernstig probleem in uw bloed.

Wat u uw arts moet vragen voordat u met colchicine begint

 • Mag ik Colchicine met andere geneesmiddelen innemen?
 • Zijn er voedingsmiddelen, dranken en producten die ik tijdens het gebruik van colchicine moet vermijden?
 • Hoeveel Colchicine moet ik innemen?
 • Hoe moet ik Colchicine gebruiken?
 • Hoe werkt colchicine in mijn lichaam?
 • Hoe kunnen wisselwerkingen tussen geneesmiddelen en bijwerkingen van colchicine tot een minimum worden beperkt of volledig worden vermeden?

Opslag

Bewaren bij kamertemperatuur, uit de buurt van licht en vocht. Niet in de badkamer opbergen. Houd alle geneesmiddelen buiten het bereik van kinderen en huisdieren.

Spoel geneesmiddelen niet door het toilet en giet ze niet in de gootsteen, tenzij u dat gevraagd wordt. Gooi dit product weg als de houdbaarheidsdatum is verstreken of als het niet langer nodig is. Raadpleeg uw apotheker of het plaatselijke afvalverwerkingsbedrijf.